Meteen naar de inhoud

AFTERMOVIE MAKEN

“Kruip terug in de sfeer van het evenement”

WAAROM EEN AFTERMOVIE LATEN MAKEN?

“Trek de kijker terug in de sfeer van het evenement”

Laat de kijker de sfeer nogmaals ervaren

Terugkijken op een te gek evenement, een spetterend bedrijfsfeest of die succesvolle beurs? Dan is een aftermovie precies wat je zoekt, hiermee blijft het evenement in het geheugen van de deelnemer. De sfeer, de emotie en de belevenis kan over en over worden ervaren. Ook helpt het mensen te overtuigen om het evenement volgende keer niet meer te missen. Een aftermovie laat het mensen het allemaal nogmaal beleven.

De populairste content op sociale media zijn Aftermovies

Een aftermovie is zeer geschikt voor promotie van een feest of evenement. De populairste videocontent zijn dan ook aftermovies op sociale media. De reden hiervoor is dat de kijker binnen enkele minuten een beeld gepresenteerd krijgt van een succesvol evenement, festival of netwerkdag. Ook lenen deze beelden zich perfect voor zakelijke promotie, maar ook om herinneringen te houden aan het succes.

Perfect om mee te adverteren en naamsbekendheid te vergroten

Er wordt door bezoekers vaak gezocht naar aftermovies op social media om herinneringen nogmaals op te halen. Maar ook worden aftermovies veel al gedeeld op social media om connnecties te laten zien wat hij of zij beleeft heeft. Door de mogelijkheid om aansprekende videocontent te delen met anderen zal de naamsbekendheid van evenement in kort tijd sterk groeien.

Het positieve effect van Aftermovies

Videocontent krijgt een hoge waardering op social media platformen, waardoor deze contentvorm zich perfect laat lenen voor marketingdoeleinde. Door een hogere prioriteit van videocontent op social media zal het organisch bereik van een bericht dan ook stijgen in marketingcampagnes.

PORTFOLIO

EEN GREEP UIT ONS WERK

VAN SCRIPT TOT PRODUCTIE

ZO WERKT HET BIJ PROMOMENTS

HET VERHAAL

Een impressie van uw bedrijf, product of dienst? Promoments denkt graag met u mee over de manier waarop dit het beste in beeld gebracht kan worden.

CONCEPT UITWERKING

Op basis van het verhaal dat u wil vertellen creëert Promoments een concept om dit zo goed mogelijk in beeld te brengen.

FILM PRODUCTIE

Promoments komt op locatie om beelden te schieten en aan de hand van de storyline het concept uit te werken tot het gewenste resultaat.

FILM MONTAGE

Een volledig gemonteerde bedrijfsfilm van begin tot eind? Promoments kan de volledige storyline uitwerken tot een geweldig professioneel eindresultaat.

VOLGENDE PAGINA

BEDRIJFSFILM

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

NEEM CONTACT OP