Meteen naar de inhoud

BEDRIJFSFILM MAKEN

“Presenteer jouw bedrijf op een originele wijze”

WAAROM EEN BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN?

“Een perfecte manier om je bedrijf te presenteren”

Presenteer het bedrijf

Presenteer hoe het in jouw bedrijf eraan toe gaat, wat het bedrijf onderscheidt van de concurrentie en wat je de klanten te bieden hebt. Belangrijk is om het onderscheidend vermogen van het bedrijf prominent naar voren te laten komen in de film. Daarbij staat de kernboodschap die overgebracht moet worden altijd centraal, de kijker weet in één keer wat het bedrijf voor hem of haar kan betekenen.

Video's spreken meer aan dan elke andere soort content

Video’s zijn ideaal om een website meer inhoud te geven. Veel bezoekers van websites zijn visueel instelt. Een aantrekkelijke video met een goede boodschap is daarom een essentiële aanvulling op de standaard teksten. Bovendien heeft deze manier van communiceren een hogere retentiewaarde. Beelden zijn eenvoudiger te onthouden dan tekstuele content van een website.

De kijker enthousiasmeren

Een bedrijfsfilm laten maken start met het ontwikkelen van een concept. Een concept waarmee je de kijker laat zien wat je in huis hebt. Neem de kijker mee en enthousiasmeer ze met een goede boodschap en mooie bijpassende beelden. Laat zien waar je voor staat en wat jouw bedrijf uniek maakt. Samen met jullie en Promoments kan er een indrukwekkende bedrijfsvideo gemaakt worden.

Video wordt de mainstream marketingtool

Cijfers bevestigen het maar. We zien het steeds meer om ons heen: video is belangrijk en blijft alleen maar groeien. “In 2021 bestaat 82% van al het consumenten internetverkeer uit video.” Om de doelgroep te bereiken is video de beste vorm en spreekt het meeste aan. Een aansprekende video blijft hangen en overtuigd mensen dat ze bij jou aan het juiste adres zijn.

PORTFOLIO

EEN GREEP UIT ONS WERK

VAN SCRIPT TOT PRODUCTIE

ZO WERKT HET BIJ PROMOMENTS

HET VERHAAL

Een impressie van uw bedrijf, product of dienst? Promoments denkt graag met u mee over de manier waarop dit het beste in beeld gebracht kan worden.

CONCEPT UITWERKING

Op basis van het verhaal dat u wil vertellen creëert Promoments een concept om dit zo goed mogelijk in beeld te brengen.

FILM MONTAGE

Een volledig gemonteerde bedrijfsfilm van begin tot eind? Promoments kan de volledige storyline uitwerken tot een geweldig professioneel eindresultaat.

FILM PRODUCTIE

Promoments komt op locatie om beelden te schieten en aan de hand van de storyline het concept uit te werken tot het gewenste resultaat.

VOLGENDE PAGINA

PROMOTIEFILM

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

NEEM CONTACT OP