Meteen naar de inhoud

PROMOTIEFILM MAKEN

“Onder de aandacht bij de juiste doelgroep"

WAAROM EEN PROMOTIEFILM LATEN MAKEN?

“Breng het product, service of dienst onder de aandacht”

Onder de aandacht bij een groot publiek

Met de toename van social media zoals Facebook, YouTube en Instagram is het mogelijk om een groot publiek te bereiken. Een geslaagde promotiefilm delen mensen in hun netwerk. Zodra content in het netwerk gedeeld wordt, is de kans dat anderen ook nieuwsgierig worden aannemelijk. Wij creëren graag een promotiefilm van jouw product, dienst of evenement die de aandacht trekt van een groot publiek.

Meenemen in de beleving

Met een promotiefilm is het niet alleen de boodschap die je overbrengt, maar ook de beleving. Door het combineren van een heldere boodschap met mooie beelden en geluid, zorg je er voor dat de beleving bij de doelgroep blijft hangen. Mensen weten de beelden (en dus jouw product!) hierdoor nog goed voor de geest te halen en dat is precies wat je wil bereiken.

Overtuig de klant

Ruim de helft van de mensen zoekt naar video’s voordat ze overgaan tot een aankoop. Het grootste deel van de mensen heeft een voorkeur voor videocontent boven andere vormen van content. Uit cijfers blijkt dat communiceren met video zeer effectief is.  Een promotiefilm zorgt er voor dat mensen overtuigd worden, waardoor de verkoop van een product of dienst wordt verhoogd. Een video zorgt voor online zichtbaarheid en vindbaarheid en is jaren inzetbaar op websites en social media.

Het versterkt het gevoel

Een promotiefilm maken loont. Door een promotiefilm wek je altijd meer interesse bij een kijker. Let maar eens op wanneer jezelf online aan het zoeken bent. De keuze die mensen maken is gebaseerd op het gevoel dat men heeft bij een product of dienst. Wanneer het positieve gevoel versterkt kan worden door het tonen van een promotiefilm, dan is de kans groot dat de klant jouw bedrijf kiest.

PORTFOLIO

EEN GREEP UIT ONS WERK

VAN SCRIPT TOT PRODUCTIE

ZO WERKT HET BIJ PROMOMENTS

HET VERHAAL

Een impressie van uw bedrijf, product of dienst? Promoments denkt graag met u mee over de manier waarop dit het beste in beeld gebracht kan worden.

CONCEPT UITWERKING

Op basis van het verhaal dat u wil vertellen creëert Promoments een concept om dit zo goed mogelijk in beeld te brengen.

FILM PRODUCTIE

Promoments komt op locatie om beelden te schieten en aan de hand van de storyline het concept uit te werken tot het gewenste resultaat.

FILM MONTAGE

Een volledig gemonteerde bedrijfsfilm van begin tot eind? Promoments kan de volledige storyline uitwerken tot een geweldig professioneel eindresultaat.

VOLGENDE PAGINA

AFTERMOVIE

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

NEEM CONTACT OP